פטרת בציפורן טיפול משולב

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

17/10/2020 | 01:57 | מאת: רעות

תערובת שמנים של עץ התה,לבנדר ,לימון, אקליפטוס יכולה לסייע כטיפול משלים בפטרת בציפורן באצבע ברגל? בנוסף לטיפול של הלוסריל לק והמשחה שקיבלתי מהרופא ?

שלום רב, התשובה היא לא. תערובות צמחים למיניהם יכולים לפעמים לשמש מצע טוב להמשך קיומם על הציפורן, הכי נכון זה הטיפול המשחתי שנתנו לך. כל השאר הייתי משאירה לטיפול הדברים אחרים. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc(Hons), M.C.Pod יו"ר העמותה לפודיאטרים ופודולוגים בישראל Specialist for Nail Surgery, Senior Consultant Podiatrist U.K. www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה