פגיעה במטריקס של הציפורן

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

09/10/2020 | 09:42 | מאת: רינת

שלום, לפני חודש קיבלתי מחזקה מאוד חזקה בציפורן של הרגל. מאז, הציפורן התחילה להפריש מוגלה, קיבלתי אנטיביוטיקה, מרחתי פוסידין 2% וכלום לא עזר. בנוסף הציפורן מתרוממת ומתנתקת מבסיס המיטה שלה. אני עושה אמבטיות חמות עם סבון, כמעט לא כואב למעט אם הרגל פוגעת במשהו... איך ממשיכים מכאן?

שלום רב, חשוב להגיע מומחה. את מוזמנת להגיע אלי למרפאה. מספר הטלפון- 03-6731240 בברכה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc(Hons), M.C.Pod יו"ר העמותה לפודיאטרים ופודולוגים בישראל Specialist for Nail Surgery, Senior Consultant Podiatrist U.K .www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה