חבישה לאחר ניתוח ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

01/10/2020 | 09:22 | מאת: ליאור

שלום רב רציתי לשאול מה הדרך הנכונה לחבוש את הבוהן לאחר הניתוח. האם כדאי/אפשר להתשמש בחבישה של פולמם ואם כן האם אפשר להתשמש יחד עם משחה אנטיביוטית. בנוסף האם רצוי לשטוף את המקום במים מדי יום או להתקלח עם החבישה תודה רבה

שלום רב, אין צורך בפולימם, זו חבישה מתקדמת מידי. מספיק חיטוי יומי עם אמבט קצר של מים ופולידין, ואז חבישה עם פולידין ומדיה אנטיביוטית. החלמה מהירה. חג שמח, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc(Hons), M.C.Pod מומחית בכירורגיה ומחלות ציפורניים. www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה