בוהן אדומה נפוחה ושתף דם

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

13/09/2020 | 00:35 | מאת: מאור

קיבלתי מכה הבוהן ניהיה לי שתף דם מתחת לציפורן והבוהן אדומה ונפוחה קצת. כואב לי לגעת הבוהן ושאני עומד אני מרגיש כאב קל יש דרך לטפל בזה באופן עצמאי?

שלום רב, אם זה כבר עבר 24 שעות אז תן לזמן לעשות את שלו, הדם ייקרש ויתקשה תחת הציפורן . אם זה התווך אז ממליצה להגיע למרפאה פודיאטרית או מוקד שינקזו לך את הדם מהציפורן ע״י חורים קטנים. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc(Hons), M.C.Pod מומחית בכירורגיה ומחלות ציפורניים. www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה