ציפורן צומחת בשני חלקים

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

10/09/2020 | 09:40 | מאת: גיא

שלום לפני שנה וחצי נחבלתי באגודל במהלך העבודה ולאחר החלמה וכמה חודשים של צמיחה הציפורן צמחה עם חריץ שמחלק אותה לשני חלקים לאורכה. מצב שלא חלף/הסתדר עד היום. האם ניתן לטפל בתופעה ולתקן את הצמיחה בדרך כלשהי? תודה מראש.

שלום רב, למצב שלך קוראים onychodystrophy כלומר דיסטרופיה או הרס של הציפורן בעעקבות פגיעה ב Matrix שזהו ה״מוח״ של הציפורן. פגיעה במטריקס הינה ברוב המקרים דפיניטיבית כלומר בלתי הפיכה. בכדי להבין אם יש מקום לשינוי חשוב לראות את הציפורן ולבחון אופציות אם יש כמובן, ולבחור בטובה ביותר עבור המצב. אתה מוזמן ליצור עם המרפאה קשר במידה ותרצה חוות דעת פרונטלית 03-6731240. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc(Hons), M.C.Pod מומחית בכירורגיה ומחלות ציפורניים. www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה