דלקת באצבע הרגל ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

10/08/2020 | 16:18 | מאת: קרוליין

שלחתי לך תמונה של הציפורן סבל שלא יתואר אני ממש סובלת תוכלי לעזור לי בבקשה אני מיואשת אני חולת סוכרת ! תוכלי לתת לי תשובה את תוכלי לעזור בבקשה

ערב טוב, אני לא מצליחה לקבל תמונות דרך הפורם. אבל בכל מקרה בגלל שההתמחות שלי היא מחלות וכירורגיה של ציפורניים אין לי ספק שאוכל לעזור לך. מספר הטלפון לקביעת תור 03-6731240 בברכה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc(Hons), M.C.Pod יו"ר העמותה לפודיאטרים ופודולוגים בישראל Specialist for Nail Surgery, Senior Consultant Podiatrist U.K. www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה