פטרת הציפורניים ברגליים

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

08/08/2020 | 22:59 | מאת: יפה

שלום עשיתי משטח ציפורן בקופת חולים יצא חיובי אך במקביל רשום אין צמחיה אשמח להבין את הבדיקה כמו כן האם אובחנה פיטרייב

שלום רב, זוהי שאלה שלא ניתן לענות עליה כך, יש הרבה מרכיבים שלא אכנס אליהם כאן. או שתגשי לרופא עור או שתגיעי אלי, אבחון הציפורן היא מרכיב חשוב בפענוח התוצאה המיקולוגית. הטלפון של מרפאתי; 03-6731240 בברכה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc(Hons), M.C.Pod יו"ר העמותה לפודיאטרים ופודולוגים בישראל Specialist for Nail Surgery , Senior Consultant Podiatrist U.K .www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה