דם בצד של הציפורן וקצת בבסיס שלה

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

20/05/2020 | 17:32 | מאת: מיכלל

שלום, כבר יומיים ששמתי לב שיורד לי דם בציפורן בצד שלה וטיפה מהבסיס ויש גם מוגלה שנוצרת . בעבר הייתה לי ציפורן חודרנית באצבע הזו אך בצד השני והפעם זה לא נראה כמו ציפורן חודרנית ואין כאב . מה יכולה להיות הסיבה ומה ניתן לעשות עם זה? תודה!

שלום רב, יכול להיות כמה אפשרויות וכמובן עדיף לראות. יתכן פרוניכיה ולקח צריך אנטיביוטיקה, או ציפורן חודרנית, או טראומה. מאוד קשה לי לתת ייעוץ מבלי לראות. עליך להגיע למומחה. במידה ותרצה להגיע אלי 03-6731240. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc(Hons),M.C.Podיו"ר העמותה לפודיאטרים ופודולוגים בישראל Specialist for Nail Surgery, Senior Consultant Podiatrist U.K. www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה