מריחת לק על ציפורן עם פטרת

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

12/05/2020 | 12:26 | מאת: ליזי

אני סובלת מפטרת באצבעות הרגליים. כעת, בקיץ, אני מעוניינת לנעול סנדלים אך המראה אינו אסתטי. האם אני יכולה למרוח לק צבעוני יחד עם הטיפול בלוסריל? אודה לתשובה.

שלום רב, בהחלט אפשרי, אך יש צורך במריחת לוסריל ראשית ואז לק. ולעשות זאת פעם בשבוע. רצוי לשייף את הציפורן ( על גבי הציפורן) כדי לעזור לחומר לחלחל פנימה. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc(Hons), M.C.Pod יו"ר העמותה לפודיאטרים ופודולוגים בישראל Specialist for Nail Surgery, Senior Consultant Podiatrist U.K.www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה