פגיעה בקצה ציפורן אגודל הרגל

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

19/04/2020 | 10:13 | מאת: ליאור

שלום רב, לפני כעשר שנים קיבלתי מכה בקצה הציפורן של אגודל הרגל. לאחר הפגיעה הופיע דימום וחלק קטן בקצה הציפורן התרומם מהבסיס והציפורן נשארה כך שהחלק הקרוב לקצה לבן. זה מפריע לי, ואני מעוניין למצוא דרך לפתור את הבעיה ולהחזיר את הציפורן לשלמותה. האם יש פתרון לזה? תמונה מצורפת

שלום רב, אני לא הצלחתי לקבל את התמונה שצירפת, אבל בשביל לבדוק אופציה לתיקון אני חייבת לראות את זה. ישנם בחלק מהמקרים אופציה לתקן אסתטית, אבל שוב חוזרת לבסיס אני חייבת לראות את הציפורן. אתה יכול לפנות למרפאה 03-6731240. או דרך האתר שלי www.mypodclinic.com בברכה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc(Hons) , M.C.Pod יו״ר העמותה לפודיאטרים ופודולוגים בישראל. מומחית בכירורגיה ושיקום הציפורן. www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה