טיפול בציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

16/01/2020 | 08:57 | מאת: ענת

רציתי לשמע איזה טיפול את מציעה?

שלום רב, יש מגוון רחב של טיפולים שניתן להציע אך אני חייבת לפגוש לפני את המטופל, יש פתרונות קונסרבטיבים וכירורגים, הכל תלוי במבנה הבוהן ובמצבה. הכי טוב זה להגיע אלי. 03-6731240 אשמח לעזור, בברכה, קרולין צמח B.Sc (Hons), M.C.Pod מומחית בשיקום וכירורגית ציפורניים יו"ר העמותה לפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

16/01/2020 | 15:50 | מאת: ענת

הביקור אצלך מאד יקר, אני רוצה לשעת איזה טיפול מתאים לי ואין לי אפשרות לשלם 800 שח לביקור על דיבור מה יכל להיות הפתרון עבור הבעיה שלי

מנהל פורום פודיאטריה