ציפורן חודרנית -אובד עצות

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

17/12/2019 | 11:02 | מאת: אלונה

בני בן 17 סובל מזה שנים רבות מצפורן חודרנית . עבר כבר 5 נתוחים (קונבנציונאליים) שעזרו לאחת הרגליים. בנוסף עבר ניתוח לייזר אצל רופא עור בעל שם (אשר במבחן התוצאה גרם לצמיחה מחודשת של הצפורן, באופן בעייתי יותר מכפי שהיה). הנער סובל מכאבים, מקפיד ללכת רק עם סנדלים, גם בחורף, וטיפול פודיאטרי מקל לעיתים על הכאב אך לא פותר הבעייה. אודה מאוד לעצתכם

שלום רב, ציפורן חודרנית יכולה להופיע במספר צורות, חלקן עם טיפול נכון והבנה של מקור הבעיה, ניתנת לטיפול באופן קונסרבטיבי. אך לא פעם מקור הציפורן החודרנית נעוץ במבנה ואז יש מקום לטפול כירורגי הפותר את הבעיה לצמיתות. כמובן שחשוב להגיע למומחה, כאשר פודיאטר הינו הכתובת הכי נכונה. אשמח להציע את עזרתי ולטפל בבעיה של בנך, תחום הציפורניים הינו תחום התמחותי. ניתן להתקשר לטלפון 03-6731240 בכל שעות היום. חג חנוכה שמח, בברכה, קרולין צמח B.ßc (Hons), M.C.Pod מומחית בכירורגית ושיקום ציפורניים. יו"ר העמותה לפודיאטרים ופודולוגים בישראל. www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה