יבלת ויראלית באצבע הרגל

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

09/09/2019 | 08:59 | מאת: משה

יש לי יבלת ויראלית מעל חצי שנה באצבע הרגל. ניסיתי את בליבלת, עשיתי טיפול אחד בחנקן וכרגע שם וארומל שבוע. היבלת שהיתה עם נקודות שחורות כרגע מופיעה עם כתם שחור (פס שחור). כתוב שהשריה במים חמים אמור לרכך את היבלת. היבלת קשה כמו אבן ואני משייף קצת עם משייף ציפורניים אבל היא ממש אבן. איך מרככים אותה? כשהיבלת תמות היא תנשור לבד?

שלום רב, עדיף לייבש ולא להרטיב כדי לטפל בה. תמרח את הוירומאל עד שינשור החלק העליון, או לחלופין להגיע לפודיאטר. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc (Hons), M.C.Pod,מומחית בשיקום וכירורגית ציפורניים.Senior Consultant Podiatrist U.K. www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה