פצעים מוגלתיים כואבים ומגרדים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

03/09/2019 | 14:35 | מאת: כוכבה

תופעה של שני פצעים מאוד כואבים בכף הרגל מוגלתיים ומגרדים אי אפשר לדרוך מרוב כאב פצע שלישי התייבש כשאתה את הרגל המי עם מלח מים המלח חומץ ואפילו אקונומיקה לא הצלחתי לצרף קובץ אשלח תמונה לווטסאפ

שלום רב, המקרה כזה יש להגיע לרופא עור או פודיאטר. יש צורך באבחנה תחילה ואז לתת טיפול בהתאם. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc (Hons), M.C.Pod,מומחית בשיקום וכירורגית ציפורניים.Senior Consultant Podiatrist U.K. www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה