ציפורניים ברגליים אחרי טיול עם הרבה הזעה ולחות

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

14/07/2019 | 06:51 | מאת: דניאל

שלום, אני כרגע נמצא בחו"ל ואחרי טיול די ארוך עם הרבה הזעה, לחות, וכו' הציפורניים ברגליים שלי נראות לי יחסית צהובות. אחת מהן גם הייתה די שבורה עוד לפני כי באיזשהו שלב היא קיבלה מכה, ועכשיו הרבה ממנה פשוט התפורר. אני חושד שיש לי פטרת בציפורניים של הרגליים, אבל בשבועות הקרובים אני עוד בטיול ועוד עסוק עם הרבה דברים ואני בספק אם אהיה יכול ללכת לרופא. זה לא ממש מפריע לי כרגע ולא כואב או כלום, אבל אני חושש שזה ייתפשט לעור שלי או לציפורניים של הידיים. השאלה היא אם יש משהו שאני יכול לשים על הציפורניים בינתיים שלפחות יהרוג את הפטריה שעל פני השטח ככה שהיא לא תתפשט? בתודה.

שלום רב, בהחלט יש אפשרות למרוח תכשיר, באיזה מדינה אתה? כך אוכל להגיד לך מה לקנות בהית מרקחת. בברכה, קרולין צמח B.Sc(Hons) ,M.C.Pod מומחית בכירורגיה ושיקום ציפורנים . יו״ר העמותה לפודיאטרים ופודולוגים בישראל

28/07/2019 | 07:03 | מאת: דניאל

היי, אני נמצא באוסטרליה כרגע, תודה.

בארץ זה נקרא emtrix , תבדוק בבית מרקחת זה ללא מרשם רופא. תחפש את התמונה בגוגל ותראה להם, בכל מדינה יש לזה שם אחר. בהצלחה, קרולין צמח

04/08/2019 | 10:37 | מאת: קובי

גם באוסטרליה זה נקרא Emtrix

מנהל פורום פודיאטריה