עור קשה בכף הרגל - לשקם ולמנוע הדרדרות

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

31/03/2019 | 09:36 | מאת: שרית

בוקר טוב, רציתי לדעת איזה טיפול ביתי ניתן לעשות לעור קשה המתחיל להתהוות בכף הרגל - מצב התחלתי, כדי לשקם ולמנוע הדרדרות? תודה

שלום רב, ראשית לשתות הרבה מים, לקנות קרם טוב לרגליים עשיר בלחות ומינרלים, פעם בשבוע על רגל רטובה לשייף עם מגרדת את העקב ולמרוח קרם אפשר לפני השינה. בבוקר אפשרי גם למרוח קרם ואז לגרוב וכך להשאיר רגל רכה עם קרם לאורך היום. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc (Hons) M.C.Pod, יו"ר העמותה לפודיאטרים ופודולוגים בישראל, מומחית לכירורגית ציפורניים, Senior Consultant Podiatrist U.K Www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה