בעיה בצפורן הבהן הנראית כמו פטרת

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

23/08/2018 | 12:24 | מאת: נאורה

במהלך השנים האחרונות צפורן אחת הבהונות מתעבה ומלבינה ועם הזמן נעשית קטנה יותר. טיפול אצל קוסמטיקאית לא שיפר המצב. לקחתי כדורים 7 חודשים ולא חל שיפור וכעת עשיתי בדיקה מיקולוגית שהדגימה שאין פטרת. (נראה כמו פטרת). אשמח להצעות לטיפול

שלום רב נאורה, מבלי לראות את הציפורן קשה לאבחן ולתת הצעות טיפול, יש סיבות רבות ללובן בציפורן ושינויים בגודלה. בדיקה מיקולוגית מאוד חשובה ולפעמים יש צורך לחזור עליה אם נראה כי התשובה לא מספקת. יחד עם זאת כמו שציינתי לפעמים זו אינה פטרת. אשמח לראותך במרפאתי לקבלת איבחון מדוייק והמשך טיפול. טלפון לייצירת קשר ותיאום תור 03-6731240. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית יו"ר העמותה לפודיאטרים וכירופודיסטים בישראל. Specialist in Nail Surgery, Senior Consultant Podiatrist

מנהל פורום פודיאטריה