סדקים וכאב בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

22/08/2018 | 16:07 | מאת: מנחם

כבר השתמשתי בכל האפשר משחות נגד פטריות משחות לקילוף העור משחות אנטיביוטיות משחות מרככות ומשמנות.כל פעם רופא העור מנסה משחה חדשה. ישלך עיצה?? מנחם

שלום רב מנחם, סדקים בכפות רגליים יכולים להגיע ממספר רב של סיבות חלקן פתולוגיות כלומר זקוקות לטיפול תרופתי או מקומי במשחה וחלקן מכניות כלומר קשורות לדרך הליכה והנעלה. העיצה הכי טובה שאוכל לתת לך זה להגיע אלי לאיבחון ולקבל טיפול בהתאם. דרך המייל לא אוכל לאבחן לתת רעיון לטיפול. מספר טלופן לתאום תור 03-6731240 בברכה, קרולין צמח פודיאטרית יו"ר העמותה לפודיאטרים וכירופודיסטים בישראל. Specialist in Nail Surgery, Senior Consultant Podiatrist

מנהל פורום פודיאטריה