הורדה ותלישה של ציפורניים מפוטרות

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

22/08/2018 | 10:51 | מאת: שולה

יש לי פטרת , כבר איזה 10 שנים, ניסיתי הכל לייזר לטיפול פדיקורסטי מתמשך עם מגוון חומרים . איני לוקחת כדורים כי כבר איזה שש שנים מניקה ובהריון מה שקרה לי כבר פעם שניה, זה שציפורן הבוהן שכבר כמעט מנותקת מהבשר בעקבות הפטרת חוטפת מכה ואז מתנתקת, נדחסת פנימה לשורש הציפורן המחובר, זה כמובן כואב וכרוך בדם פעם קודמת שזה קרה לפני השלוש שנים הלכתי לכירוג והוא תלש את הציפורן. גם החדשה גדלה מפוטרת. הפעם הצלחתי כעבור יום כשכאב פחות לגזוז את רוב הציפורן המנותקת מה שהיה מסריח ביותר (היה שם גם דם כלוא יממה. ) השאלה שלי היא האם יש עדיפות להליך של הכריתה והאם עוד יש צורך לגשת לכירוג. תמונה בתגובות.

שלום רב שולה, נראה לפי מה שכתבת שבמשך שנים לא טופלת כראוי אצל איש מקצוע מוסמך. יש צורך לבדיקה לפני פעולה כירורגית אצל פודיאטר או רופא עור. זו כמובן תחום ההתמחות שלי ואשמח לראותך לאיבחון וטיפול. ציפורןעם ריח וכואבת מסיבה מסויימת ועקירה לא תפתור את העיה, חייבים לאבחן ולתת טיפול מתאים. מספר טלפון לתאום פגישה 03-6731240 בברכה, קרולין צמח פודיאטרית יו"ר העמותה לפודיאטרים וכירופודיסטים בישראל. Specialist in Nail Surgery, Senior Consultant Podiatrist

מנהל פורום פודיאטריה