כאבים חזקים בכף הרגל ובשוק

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

04/01/2018 | 06:42 | מאת: תום

שלום אני רץ מרתונים ומתאמן כמעט כל יום, לאחרונה החלו כאבים חזקים בכף הרגל ובשוק, מה לעשות?

אדם שאקטיבי וספורטיבי במשך השבוע שלא מקשיב לגופו יכול לייצר שברי מאמץ הדורשים מנוחה אולי טיפול אנטי דלקתי לתקופה מסוימת. יתכן שזו דלקת בפסיה פלנטרית ומדרסים הם המפתח יחד עם תרגילי פיזיותרפיה להקלת הסימפטומים. גם השוק יתכן וסובל מקיצור בגלל שאין מספיק מתיחות נכונות ומאמץ רב עם נעל לא מתאימה. אבחון נכון והכוונה יכול בהחלט לעזור ולפתור את בעיית הכאבים.

מנהל פורום פודיאטריה