ציפורן חודרנית במשך שנים

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

26/12/2017 | 08:40 | מאת: נעמי

אני סובלת שנים מציפורן חודרנית הפדיקוריסטית שלי מטפלת כל חודש וזה לא עובר, טיפלתי גם אצל כירורג וזה לא עובר לי מה לעשות?

הטיפול המומלץ לציפורן חודרנית שחוזרת על עצמה זה טיפול חד פעמי עם פנול שהיום נחשב למספר אחד בטיפולים לציפורן חודרנית. טיפול כירורגי תחת הרדמה מקומית אשר מנטרל את צמיחת הציפורן בצד הבעייתי אחת ולתמיד. ישנה אפשרות נוספת של טיפול ללא הרדמה באורתוגריפ (ORTOGRIP) בה מתכת עדינה יושבת בציידי הציפורן ומרימה אותה מהפינות ולאט לאט מחזירה אותה למסלולה הקודם לפני שהפכה לחודרנית.

22/08/2018 | 19:39 | מאת: ורד

אני עברתי טיפול בלייזר וזה הפתרון האולטימטיבי

מנהל פורום פודיאטריה