טיפול בחסימה בוריד הנבוב

דיון מתוך פורום  גידולי כלי דם, מומים וסקולריים והמנגיומות

16/01/2023 | 11:40 | מאת: אורלי

שלום רב, לבעלי (בן 64)חסימה כרונית בוריד הנבוב .בצינתור בביח כרמל נכנסו פנימה ויצאו ללא טיפול.צויין שלא ניתן ומסוכן לפתוח החסימה ושהגוף פיתח מערכת עוקפת של כלי דם.הוא סובל מאד מבצקות ברגלים עד כדי חסר התניידות עקב כאבים. רופא המשפחה המליץ לחפש רופא שזו התמחותו ושכן יוכל לטפל בחסימה. האם זה תחום התמחותך ? אשמח להפגש לבחון אפשרות לפרוצדורה זו במידה ואתה עוסק בה.יש לי גם את הדיסק של הצינתור שבו לא פתחו את החסימה. תודה מראש

שלום מקווה שנוכל לעזור. נא לתאם ביקור מרפאה (להביא הדמיות) בטלפון או וואטסאפ 02-655-5014 או [email protected]

מנהל פורום גידולי כלי דם, מומים וסקולריים והמנגיומות