klippel trenaunay syndrome

דיון מתוך פורום  גידולי כלי דם, מומים וסקולריים והמנגיומות

20/01/2022 | 18:47 | מאת: שירן

שלום דוקטור יש לי ילד בן 7 עם klippel trenaunay syndrome שאף עבר סגירה של הוריד המרגינלי בהיותנו בחול [אנחנו עולים די חדשים]. הבעיה עכשיו שהוא סובל מלימפאדמה עם זיהומים חוזרים . השאלה שלי לדוקטור הנכבד ששמענו שהוא המומחה הגדול בארץ לתסמונת זו היא האם הלימפאדמה בסמונת זאת היא משנית לבעיה הורידית או שהיא קשורה לבעיות בדרכי לימפה תודה רבה

שלום יכול להיות גם וגם. צריך לראות את ההדמיות ולראות את הילד בברכה

מנהל פורום גידולי כלי דם, מומים וסקולריים והמנגיומות