המנגיומה מגיל שבועיים

דיון מתוך פורום  גידולי כלי דם, מומים וסקולריים והמנגיומות

23/07/2021 | 22:55 | מאת: שרון

שלום ד"ר, הבת שלי נולדה עם המנגיומה במצח אשר החלה לבלוט כבר בגיל שבועיים. ביקרנן אצל רופא ילדים ורופא עור ושניהם אמרו לחכות עם הטיפול. מצד שני משיחות עם אמהות התברר שכן התינוקות שלהן קיבלו טיפול במשחה. השאלה שלי היא מאיזה גיל אפשר לטפל בהמנגיומה? מהן הסכנות שבגללן מחכים עם הטיפול? תודה מראש

שלום אם ההמנגיומה דורש טיפול (רוב הזמן לא דורש טיפול בכלל) אז אפשר כבר להתחיל אבל מאד תלוי במיקום וסוג של ממצא

מנהל פורום גידולי כלי דם, מומים וסקולריים והמנגיומות