דופק חזק בבטן עליונה משהו נפוח שפעום

דיון מתוך פורום  גידולי כלי דם, מומים וסקולריים והמנגיומות

09/08/2018 | 18:42 | מאת: רואן

מחודשיים ואני מרגישה דופק חזק חזק בבטן עליונה מתחת לחזה עד מעל הטבור כשאני מחזירה את הגב לאחורה רואים כמו נפיחות באזור הזה נפיחות פועמת שיש בה דופק חזק אני מרגישה ורואה בעיין את הדופק ואת הבטן שלי עולה ויורדת ממש מציק לי בישיבה במנוחה בעמידה אני מרגישה את הדופק אם אני יושנת על הבטן ממש מציק ליי מרגישה כמו שיש משהו זז בבטן הרבה קולות יוצאות מן הקיבה כשיוצאים ביחד עם הדופק מרגישה כמו שיש מישהו דופק בבטן רואה את הבטן מתקווצת למעלה ולמטה אני לא מבינה מה זה אני ממש מפחדת אולי זי שריר או וריד לא מצליחה לדעת

כדאי לבדוק את זה על יד מומחהה לכלי דם

16/10/2018 | 10:37 | מאת: רואן

שלום רופא ביצעתי אוחטרסאונד בטן עליונה הכל יצא תקין ביצעתי סיטי ללא ח.נ רשום כל דם גדולים ללא ממצאפצולוגי משמעותי רושם לעכירות השומן הפריטוניאלי ! מה זה אומר רשום לבירור מש ליבור עוד סיטי עם ח.נ התור שלי בחודש 12 אין לפני האם יש משהו מסוכן אני עדיין מרגישה את הדופק חזק חזק הרבה התכווציות בבטן לא יכולה לשון בלילה על הבטן אן הגב

מנהל פורום גידולי כלי דם, מומים וסקולריים והמנגיומות