הסתכלות בפורנו והשלכותיה על קשר

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

10/09/2020 | 11:51 | מאת: ש

היי. בת 37. הייתה לי זוגיות הסתיימה לפני כמה זמן. היו בנינו חילוקי דעות ואחת מהן הייתה בנוגע לפורנו הוא טען שהוא יכול לראות 4 פעמים ביום פורנו וזה בשבילי היה נוראי כי זו לדעתי התמכרות וגם ככה לא לומדים מזה משהו נכון. איך להסביר לגבר הבא שיגיע בקרוב (ככה אני חשה ובוחרת להאמין) בצורה שיבין מבלי לזלזל בי למה זה יפריע אם יסתכל בזה? אני רוצה להישמע לא כמו מתחסד או כמו מישהי ששולטת במה יצפה

שלום לך, אני מבין שאת בציפייה להגעה של גבר חדש לחייך..אז בואי תתני לו להגיע קודם ותראי אם אתם אוהבים ומכבדים אחד את השנייה. אם כן, אז תוכלו לפתח שיחה כנה גם על הנושא של השלכות הצפייה המרובה בפורנו. בהצלחה, שחר ברשף

13/09/2020 | 21:58 | מאת: ש

תודה רבה!

מנהלי פורום דייטים וזוגיות