איך להכיר לא דרך דייטים

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

31/07/2019 | 20:14 | מאת: סיוון

שלום לפורום, אני גרושה, יוצאת לדייטים וברובם הגברים רוצים מגע מתחילת ההכרות. לי זה לא נח בכלל. אני זקוקה לקשר רגשי עמוק לפני שמגיע שלב המיניות. אני רוצה להכיר את הגבר לפתח תחושת אמון ובטחון בו ובקשר, ובקצב שלי. בפועל נוצר פער בקצב של שנינו ומתח שיוצר תחושה לא נעימה. אני מרגישה תסכול מצורת ההכרות של הדייטים שלא מאפשרת הכרות טבעית והדרגתית. אני חושבת להפסיק עם אתרי ההכרויות. אודה על עצתך לגבי מה שכתבתי. סיוון

שלום לך סיוון, אני מאוד מבינה לליבך וחושבת שנשים וגברים לא מעטים יוכלו להזדהו איתך. אני גם לא חושבת שצורת ההיכרות הראשונית באמת משנה (דרך שידוך, פגישה אקראית או דרך האתרים השונים) מה שחשוב הוא שאת תוכלי להרגיש בבירור שצרכייך והעדפותייך הם לגיטימיים, ושתצליחי להרגיש מספיק בנוח להבהיר אותם בדומה לאופן בו הבהרת אותם כאן בפורום. לאחר שכך סביר שיהיו כאלה שזה לא יתאים להם, ואני בטוחה שיהיו כאלה שכן. אלה שזה לא יתאים להם - כנראה לא מתאימים לך, ולכן זה לא באמת משנה. להיפך, את יכולה לראות בזה סנן מוקדם יעיל ואפקטיבי. בהצלחה! ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהלי פורום דייטים וזוגיות