חוסר גישה לדבר עם בחורות

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

28/04/2019 | 20:53 | מאת: מושון

שלום אני בן 38..ואני לא יודע איך מדברים עם בחורות פשוט אין לי גישה ..יכול שזה קצת ביישנות או חוסר ביטחון..ממש מדוכא מהמצב ..וזה לא משתפר עם השנים..הייתי בכול מיני סדנאות למודעות עצמית וnlp לא כול כך עוזר ..יש לך המלצה על דרך אחרת

הי, אני מציעה שתבחן את הדברים בטיפול פרטני ורצוי עם מטפל/ת מוסמך- אחד על אחד מרגיש קצת אחרת מאשר סדנה בה משתתפים הרבה מול מנחה יחיד. טיפוטל פרטני יאפשר לך לבחון את הדברים באופן יותר מעמיק ואישי. בהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהלי פורום דייטים וזוגיות