נופלת עלי שינה כשאני איתה

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

10/02/2019 | 20:52 | מאת: לאמשנה

כאשר אני מבלה עם הגברת שלי (חדר רומנטי, אנו נשואים לאחרים) המון פעמים אני פשוט נרדם מחובק איתה. לא שזה מפריע, זה אפילו נחמד. אבל מוזר לי. זו לא עייפות, מאחר ואני ישן היטב בלילה זה לא אחרי ש"גמרתי" אלא לפעמים בלי שעשינו בכלל סקס זה כנראה משהו פסיכולוגי. אפשר הסבר למה זה קורה לי?

שלום לך, אני חושבת שהדבר שכולנו רוצים אולי יותר מכל - וזו לא קלישאה, זה חום ואהבה...זה הכל, אין יותר פשוט ומופלא מזה. אל תחפש את התשובה במקומות מתוחכמים מידי או בחסכים או בקשיים...מה שאתה מתאר הוא צורך ראשוני, טבעי ואפילו קיומי וכשאנו פוגשים במענה לו ויכולים להתמסר לו, אנחנו מתמלאים שלווה ותחושת הרפייה וזה ככל הנראה מה שאתה חווה. תמשיך להנות מזה. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהלי פורום דייטים וזוגיות