לא יודע איך להתחיל עם בחורה

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

05/06/2017 | 16:01 | מאת: איתן

שלום. אני בן 27 אני פשוט צריך עזרה לא יודע מה לעשות . מאיפה אני יתחיל? מעולם לא הייתה לי חברה וזה לא שלא ניסתי כי ניסתי. בדרך כלל דרך המחשב אתר הכרות ניסתי ניסתי בפייסבוק .וגם בפנייה ישירה. הבעיה אצלי לדעתי שאני לא יודע לפלרטט ואני ביישן. כלומר,אני תמיד שואל את האישה בצורה הישירה ביותר: היי ראיתי אותך פה ופה ורציתי לשאול אותך אם את פנויה? הבעיה שפנים מול פנים יצא לי לומר לאישה רק 3 פעמים. אני מתבייש לגשת ולהגיד לה . אני פשוט לא יודע מה לעשות אבל דבר אחד ברור לי שאני רוצה חברה.

הי איתן, קודם כל אומר שזה מצוין שאתה מנסה בדרכים שונות להחשף ולהכיר בנות זוג פוטנציאליות, אולם עלי לומר שמתוך שאלתך קשה לי לשים את האצבע על מקור הקושי. מחד אתה אומר שאתה ביישן, מאידך אתה מאוד ישיר. כמו כן לא תמיד חייבים לפלרטט כדי להכיר בת זוג ובנוסף לא כתבת מדוע לדעתך לא הצלחת להכיר בת זוג דרך אתרי ההיכרויות, ששם מידה של ישירות היא מקובלת ואף הכרחית. אני רוצה להמליץ לך לגשת להתייעצות עם איש/אשת מקצוע, שיוכל להתבונן בך, להכיר אותך, וביחד להבין מה באמת מקשה עליך למצוא ולקיים זוגיות כפי שאתה כ"כ כמה. מתוך התיאור הדל שסיפקת, לצערי לא אוכל באמת לעזור לך. מאחלת בהצלחה מכל הלב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ 0523873044

מנהלי פורום דייטים וזוגיות