אין לי זוגיות ,לא מכיר

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

13/05/2017 | 05:58 | מאת: אביב

שלום אני בן 36 אני מרגיש שיש לי בעיות ריגשיות מהעבר..שעוצרות אותי להכיר בחורות..לדוגמא שלא למדתי תואר אז אני מרגיש קצת מאחור..יש בחורות שישר פוסלות לפעמים אני מרגיש שאני לא מעריך את עצמי מספיק..וחוסר ביטחון..שאני לא מסוגל לדבר עם בחורה הייתי בכול מיני סדנאות למודעות עצמית זה עוזר לכמה חודשים..ואז כנראה כוח השיגרה אני חוזר לנקודת ההתחלה

שלום אביב, אני חושבת שמודעות לבעיה היא צעד ראשון אל עבר פיתרון, וזה בהחלט נשמע שאתה מודע לכך שקיימים אצלך חסמים, תחושת חוסר ביטחון עצמי שעוצרת אותך, השפעות מהעבר שמקשות על התנועה אל עבר העתיד וכיוב'. אני אישית מציעה לך לגשת לטיפול ארוך טווח, כזה שיתמוך בך וילווה אותך לאורך דרך ארוכה ולא קצרה. שווה לבחון לעומק את כל אותם "בעיות רגשיות מהעבר" אותם הזכרת, ולראות כיצד ניתן למנוע מהם לחסום את דרכך בעתיד - במציאת זוגיות ואולי אפילו בתחומים נוספים. לשם כך לא די במודעות כללית לבעיה ובקבלת "כלים" לפיתרון, אותם מספקים לפעמים סדנאות. אני מאמינה מאוד במפגש המרפא בין שני אנשים, ושבתוך קשר משמעותי עם אדם אחר, (וכוונתי כרגע למטפל/ת), תוכל לבחון לעומק את קשייך ביצירת קשרים ובקיומם, את הסיבות להם ובהמשך גם את הדרך הנכונה לך להתמודד איתם. מאחלת לך הצלחה רבה! ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ 0523873044

מנהלי פורום דייטים וזוגיות