פרידה מבת זוג עקב קשר שלא התקדם

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

25/01/2017 | 13:25 | מאת: אלייקיר

הקשר לא התקדם , ראיתי שאני לא יכול לתת מעצמי את כל כולי וביום רעם בהיר למרות האהבה השכל וההדחקה מהבטן נאמר מה שנאמר , אם רק יכולתי לקחת גם את הסבל של בת הזוג ולשים אותו על גבי , אם רק יכולתי לגמול ולהכיר בכל הטוב שקיבלתי , תמיד שפטתי את עצמי בחומרה , תמיד חבשתי לפצועים את הלב , והיום אני זה שפצעתי קשה את החברה היקרה שלי שהלכה איתי באש ובמים , איני יכול לעבור לסדר היום בזמן שזו שאהבה אותי ממרמרת בבכי ממעשה ידיי , הייתי רוצה לראות אותה מאושרת עם בחור שיתן לה 100% ולא 70% ,באמת שלא אקנא ולא ישבר ליבי גם אם לא אתחתן ולא אמצא קשר זוגי העיקר שתמצא כפרה לעווני :( מה עושים?

שלום אלייקיר, בניגוד למה שאולי מקובל לחשוב, גם אלה שעושים את הצעד הראשון לקראת פרידה, חווים צער וכאב וזקוקים לעבור מעין תהליך קטן של אבל. אותו "אבל" לעיתים מאופיין ברגשות אשם, כאב והזדהות נרחבת עם הצד השני ולכן היה סמוך ובטוח שתגובותייך הן טבעיות אבל גם - ברות חלוף. אני מציעה לך לחשוב על כך שלמרות הכאב הזמני שגרמת מעצם החלטתך, בסופו של יום עשית את הדבר הנכון עבורה, שכן אם אינך מסוגל לתפקד כראוי בתוך אותה מע' יחסים כבן זוג, אזי אינך טוב דיו בשבילה. ההחלטה להיפרד מיטיבה לא רק איתך אלא גם איתה, כך שעם כל הכאב, בטווח הארוך, דווקא היטבת איתה. מאחלת לך הרבה עידוד ונחמה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ 0523873044

מנהלי פורום דייטים וזוגיות