חך עליון צהבהב ומדגדג

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

21/06/2016 | 17:50 | מאת: אריק

שלום רב דוקטור, ברצוני להתחיל בכך שעבר היו לי התקפי חרדה ושללתי כל בעיה פיסית,לאחר מכן היו לי תחושות מוזרות בגרון ולשון צהובה עם נקודות ונאמר לי שאין שום בעיה אולי זה גם פאניקה,לאחר מכאן היו לי צרבות וגזים לקחתי כדורים וזה עבר....אבל בחודש האחרון הגרון שלי לפעמים כואב קשה לי לאכול ולחקת נשימה נורמלית כמוכן מרגיש לחץ בלסת והחך צהבהב ומדגדג כמוכן יש לי רצון הרבה פעמים לעשות גרעפסים ואני מרגיש לא תמיד מאופס(כאב ראש,סחרסורת).ברצוני לציין שאני מבצע המון פעילות גופנית ואני נמצא בכושר מעולה אך כך התחלתי לתחושה של חנק בזמן אימון ונשימה אינטנסיבית....אשמח לדעת את דעתך בנושא תודה רבה.

אריק, לדעתי עליך לפנות לרופא המשפחה והוא ישלח אותך לבדיקות ולמומחים בהתאם לאבחנתו. בברכת בריאות שלימה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה