סבירות לפייר רובין עם חיל רך שסוע

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

29/08/2014 | 15:39 | מאת: ברכה

שלום דר.אני בשבוע 20 וביצעתי סקירה חוזרת.דר ברונשטיין רשם  הלשון בחתך טרנסברסלי צרה בחתכים סגיטליים לא מגיעה למינשך הקדמי אין מיקרוגנטיה עדיין סבירות גבוהה לpr עם חיך רך שסוע.הרופה אמר שהסנטר בסדר אז למה הלשון צנוחה? ואיך נדע מה החומרה של הפייר רובין? הרופא אמר שזה מקרה קל.אני חובת לעשות cgh אנחנו לא יודעים האם לחכות לשבוע 30 או עכשיו לבצע.שכחתי לציין שאני בהריון מתאומים והעובר עם הפייר רובין למטה כך שזה מגביר הפלות.אנחנו חוששים שמדובר במקרה קשה ואיך נטפל בעובר עם עוד תינוק בבית.אנחנו הורים מבוגרים אך ההריון יקר.יש לנו פגישה שבוע הבא עם רופא גנטיקה כדי להחליט מה לעשות.האם יש צוות יעוץ בצפון?תודה

שלום ברכה, אני הייתי ממליצה לערוך סקירת מערכות נוספת אצל מומחה אחר ולערוך השוואה. לשון אחורית הינה אחד מסמני ה PR. מאידך גם המיקרוגנטיה שלא נצפתה אצל העובר שלכם. הינה אחד מהסימנים... בכל אופן ברצון רב אפגש עמכם. אתם בהחלט יכולים לפנות אלי בכל שאלה באמצעות האימייל הפרטי [email protected] . בברכת שנה טובה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה