שפה וחיך שסועים לעובר בצד שמאל בלבד

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

15/05/2012 | 11:41 | מאת: בינת

יש לי שאלה דיי שמסקרנת אותי,נאמר לי לשעובר עם שפה וחיך שסועים מתקשים לבלוע גם בעודם בבטן..השאלה שלי איך זה שכל מה שאני אוכלת העובר מרגיש וקופץ מכל טעם שנכנס אליי לפה?בעעוד שנאמר שיש להם קשיי בליעה... תודה ויום טוב

15/05/2012 | 21:12 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, ראשית כל אינני יודע מה יש לעוברך. שנית לא ידוע לי שאינם בולעים בהיותם ברחם. עצם העובדה שאין ריבוי מי שפיר יכול אולי לרמוז שהם בולעים את מי השפיר יפה. ואחרון חביב-ספק רב ביותר אם חומרי הטעם בפי האם יכול כלל להגיע למי שפיר. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה