בעיות בליעה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

03/05/2012 | 22:38 | מאת: מאי

שלום רב לך ומאוד מאוד מיואשת הנני בחורה צעירה בת 37 נשואה + 2 מזה כשבוע וחצי מחנק בגרון כמו משהו תקוע ואי נוחות שגורם לפעמים ששריר הבליעה נתפס ואז יש לי קושי בבליעה כמו שאין אוויר וזה חוזר לעצמו חזרה ביצעתי פעמיים בדיקת סיב אופטי דרך האף אצל אף אוזן גרון הכל תקין לא רואה סיבה לבעיה עשיתי סונר צווארי גם הכל תקין אין שום בעיה כמו כן מרוב יאוש הלכתי גם לאורטופד עשה צילום צווארי הכל תקין לא רואה בצילום שום חסימה בבליעה ואין לי מנוח זה פשוט משבש לי את כל החייים מה עושים ממש אודה ליעוץ

05/05/2012 | 01:36 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הבעיה היא בתחומו של רופא אא,ג ואיננה קשורה לאורתופדיה. יתכן ומדובר במצב חרדה. צריך לבדוק אותך ע"מ לאבחן נכונה ולתת מענה לבעייתך. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה