לאחר 2 ניתוחים של הורדת קונכיות

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

04/01/2012 | 21:28 | מאת: דוד

שלום רב, ביצעתי בעבר הלא רחוק 2 ניתוחים להורדת קונכיות ויישור מחיצה מכיוון שלא נשמתי...בשנתיים האחרונות עדייו סובל מאף סתום ללא יכולת נשימה ביום/לילה, גירוי חריף בחיך,פה יבש בלילה, נחירות וכו' האם יש פתרון נוסף לבעיות הנ"ל? אשמח לשמוע או לחילופין לקבל ייעוץ אישי.תודה

05/01/2012 | 05:50 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, לכישלון ניתוחי מסוג זה יכולות להיות סיבות שונות. לעיתים תכנון הטיפול כולל הניתוח איננו נכון, לעיתים טכניקת הניתוח לקויה. במקרים נדירים אכן קצרה ידנו. בכדי לאבחן את הגורם יש לבדוק אותך ויתכן ויהיה צורך גם בהדמיה. אתה יכול להתקשר לקבוע תור. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה