ניתוח שקדים או פוליפים

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

19/05/2011 | 13:27 | מאת: שיר

לפרופסור שלום, סיפרתי על כך שבני בן ה-3 נוחר מס' חודשים עם הפסקות נשימה של 2 שניות בערך. אתמול הייתי אצל רופא אא"ג עם צילום.הרופא לאחר בדיקה טען כי ניראה שהשקדים גם מוגדלים כמו הפוליפים ושישנם מעט נוזלים באוזניים.לפי דבריו, ייתכן שרק ניתוח פוליפים(אדנואידים) ישפר את המצב ואולי לא. שאלתי היא:איך אוכל להחליט איזה ניתוח יעזור לילד? יצאתי די מעורערת וסקפטית מאבחנתו של הרופא. בתודה מראש

20/05/2011 | 07:47 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, יש קריטריונים לפיהם ניתן לקבוע במידת דיוק גבוהה למדי מה צריך לעשות. אם תגיעו להערכה מליאה תקבלו גם הסבר מלא. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

20/05/2011 | 07:47 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, יש קריטריונים לפיהם ניתן לקבוע במידת דיוק גבוהה למדי מה צריך לעשות. אם תגיעו להערכה מליאה תקבלו גם הסבר מלא. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה