נחירות אצל פעוטה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

03/05/2011 | 10:56 | מאת: בתאל

שלום ד"ר, יש לי ילדה בת שנתיים ושלושה חוד'. שלאחרונה שמתי לב כי היא נוחרת במקצת. הנחירות אינן חזקות אך קיימות בעיקר בשעת השינה הראשונה בלילה לאחר מכן היא לא נוחרת כלל או לסירוגין. היא נוחרת מהאף ואינני יודעת אם זה בגלל נזלת או בעיה אחרת. איננה סובלת מדלקות באוזניים, אך ביום שיש האחרון לאחר משטח גרון זיהו חיידק בגרון ומטופלת במוקסיפן. שומעת היטב אוכל טוב ומדברת יפה לגילה. שנולדה אבחנו שיש לה לשון קשורה אך לא נזקקה לניתוח עקב המלצת קלינאית ורופאה.ישנה רגוע איננה מתעוררת בלילה. ואינני יכולה לדעת אם יש הפרעות בנשימה. הנחירות מדאיגות אותי במיוחד ששמעתי שיש קשר לפגיעה בלב לטווח הרחוק. אני צריכה את עזרתך הדחופה אני ממש מפחדת.

03/05/2011 | 18:54 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, בתך זקוקה לבדיקת רופא מומחה, כלומר אף, אוזן וגרון. אשר יבדוק ויטפל בהתאם ולא על סמך המשטח שלמעשה חסר ערך של ממש. בברכה פרופ? יהודה פינקלשטין

03/05/2011 | 19:02 | מאת: פרופ? יהודה פינקלשטין, מנהל הפורום

שלום רב, בהמשך לתשובתי, אתם יכולים להתקשר לקביעת תור: 0522440643. בברכה פרופ? יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה