דום נשימה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

05/03/2011 | 20:34 | מאת: עדי

מהו הטיפול המומלץ ביותר עבור דום נשימה <

05/03/2011 | 21:20 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, ניתן לענות על השאלה הזו כמו שניתן לענות על השאלה מה התיקון כאשר הרכב מקולקל. כל מי שיש לו הפרעת נשימה חסימתית בשינה יש לו ליקוי אנטומי. יש לאבחן את הליקוי ואת השלכותיו. אז בהתחשב גם בצרכי הפציינט ניתן להציע תוכנית טיפולית. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

05/03/2011 | 21:20 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, ניתן לענות על השאלה הזו כמו שניתן לענות על השאלה מה התיקון כאשר הרכב מקולקל. כל מי שיש לו הפרעת נשימה חסימתית בשינה יש לו ליקוי אנטומי. יש לאבחן את הליקוי ואת השלכותיו. אז בהתחשב גם בצרכי הפציינט ניתן להציע תוכנית טיפולית. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה