בדיקת פלואורוסקופיה רב כיוונית

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

19/02/2011 | 22:42 | מאת: דורית

דר' פינקלשטיין שלום אנחנו מוזמנים עם בנינו בן ה8 לעבור את הבדיקה הנ"ל בסוף מרס. נשמח אם תוכל לתת קצת פרטים לגביה וכיצד היא נעשית. תודה מראש דורית

19/02/2011 | 23:21 | מאת: דורית

מדיפדוף וקריאה עולה אצלינו חשד שיתכן ולילד יש תסמונת VCF. האם כדאי לנו לנסות לאבחן את זה (בדיקת דם אם הבנתי נכון) לפני שאנחנו באים אליכם?

20/02/2011 | 01:18 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הבדיקה כפי שכתוב בהזמנה שבידכם איננה כרוכה בכאב. אם מדובר בבדיקת מנגנון בליעה הרי שבעת הבדיקה שותים ואוכלים. אם מדובר בבדיקת דיבור הרי שלאחר הזלפה של מעט חומר מתקתק וטעים בפה ובאף-מדברים. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

20/02/2011 | 09:59 | מאת: דורית

האם יש חשיבות לבצע אותו לפני שאנחנו מגיעים אליכם?

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה