לרינגומלציה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

05/02/2011 | 15:13 | מאת: אלאדה

שלום רב, בני בן שנתיים וחודשיים ונולד עם לרינגומלציה מסוג 1,2. עד היום לעיתים נשמע שעדין הלרינגומלציה לא חלפה, הבכי שלו נשמע תמיד כאילו זה בכי מאולץ ובנוסף בזמן שינה על הבטן יוצא לו המון רוק. האם אילו הן תופעות ידועות של הלרינגומלציה והאם עלי להמשיך ולחכות שזה יחלוף לו מעצמו או שיש צורך לפנות לטיפול? תודה מראש

05/02/2011 | 23:52 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, ריור איננו קשור ללאריגומלציה. הילד זקוק לבדיקה והערכה כיאות. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה