פייר רובין -בעיית דיבור

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

23/08/2010 | 09:13 | מאת: אורן

ד"ר אריאלה שלום, ביתי בת 2.3 שנים אובחנה כפייר רובין עוד לפני לידתה בגיל 5 חודשים עברה ניתוח של קרניוסינוסטוזיס הינו אצל פרופ' פינקלשטיין אצלך לפני ניתוח החיך שעברה בגיל שנה.כיום קיבלנו הפנייה לטיפול בדיבור כאשר הילדה מבינה הכל ומביע את עצמה מצויין ע"י סמני גוף. ההברות היחידות שמוציאה מפיה הם: אה, יה, מה ולעיתים רחוקות אי כלומר אגס = איה רוב הפניות והדיבור עם הברת אה אנו גרים באשדוד והיינו בשניידר כל 3 חודשים מסיום הניתוח ולאחרונה הינו בבדיקה בקפלן לאחר הפנייה של רופאת התפתחות אשר מסרו כי אנו צריכים מישהי שמתמחה בתחום. מחפש קלינאית טובה ומתאימה לשיראל (האם קיימת כזו בקרבת מגורי)האם את מגיעה גם לאיזורנו???????

שלום אורן, טיפול בדיבור במקרים של חיך שסוע דורש מומחיות. אני מציעה שתגיעו אלי, למרפאת חיך שסוע בבית חולים מאיר, לבדיקה מקיפה ואז אוכל לתת המלצות לטיפול באיזור המגורים שלכם. ניתן לשלוח את פרטי הבת (שם ושם משפחה, ת.ז., כתובת וטלפון)לאימייל שלי [email protected] ואני אעביר אותם לבתיה מזכירתנו הנאמנה על מנת שתשלח לבתכם הזמנה. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

26/08/2010 | 08:09 | מאת: אורן

שלחתי

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה