ילד מרייר

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

29/05/2010 | 22:02 | מאת: ענת

בני בן 3 וחמישה חדשים.התפתחות תקינה.מנוזל כרונית.נוחר בלילה. בחודשים האחרונים תופעה של ריבוי רוק שנוזל מהפה כשהוא מדבר (ולא תוך כדי שינה). האם עלי לפנות לרופא א.א.ג? האם מדובר בבעיה שצריך לטפל בה או שזה יסתדר?

29/05/2010 | 22:15 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, כן, ודאי שעליכם לפנות לרופא אף, אוזן וגרון. לאחר שבעיית הנשימה תפתר וינשום כראוי נשימת אף במידה ואין אדנואיד ("שקד שליש") או שקדים מוגדלים ובעיית הריור נותרת אזי יש לברר זאת בהתאם. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה