vcf

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

13/08/2009 | 13:27 | מאת: מלי

שום רב פרופ' פינקלשטיין לביתי יש כנראה תסמונת VCF היא מדברת דבור מאנפף (סובלת מבריחת אויר) היא מטופלת ע"י קלינאית תקשורת ומתקדמת יפה, האם ייתכן בעית חיך שאינה מבנית? (לפי דברי הקלינאית/ רופא א.א.ג אין לה בעיה במבנה החיך) בנוסף, האם מוכרח להיות שיהיו לה קשיי למידה? היא עולה לכיתה א' וכבר קוראת וכותבת . תודה

14/08/2009 | 08:04 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, אם הועלת האפשרות שלבתך VCF הרי שהיא צריכה הערכה מקצועית יסודית וצוכנית טיפולית מקיפה ונכונה. הנושא הוא ספציפי מאד ואין טעם חפנות לרופא אא"ג רגיל. הייתי מציע לך להגיע לאבחון בהקדם מאחר והיא כבר בכתה א'. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין http://fiyehuda.co.il/

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה