הפרעות קשותתתתתתתתתת

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

28/02/2003 | 14:16 | מאת: אבי

מזה כ9 חודשים זה התחיל כהירדמות בשפה העליונה והתחתונה בפה הירדמות קלה שדומה להרדמה בשיניים קצת..וזה התחלף בעייפות בלסתות ובהמשך גם לשון עייפה ורדומה וזה מפריע לי לפעמים קצת בדיבור וגם באכילה ...הבעיה לא תמיד קיימת לפעמים זה נעלם.. הסיטי שעשיתי בראש שהיה כללי היה תקין בדיקות דם תקינות חוף מוירוס הרפס...שקיים אצלי במרפאת כאב של השיניים עשו לי צילום פנורמי והיה תקין התבקשתי לקחת ויטמין בי היה שינוי לטובה קצת..אבל שוב זה חזר בבדיקה בפה גילו שיש לי יובש בפה והרבה חריצים בלשון אודה לך מאוד על הכוונה מה לעשות כי אני פשוט מיואש! אני בן 50

02/03/2003 | 06:01 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הברור שעליך לעבור הוא ברור בידי רופא פנימי ובידי נוירולוג. בברכת בריאות שלמה ד"ר יהודה פינקלשטין, מנהל הפורום

02/03/2003 | 06:02 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הברור שעליך לעבור הוא ברור בידי רופא פנימי ובידי נוירולוג. בברכת בריאות שלמה ד"ר יהודה פינקלשטין, מנהל הפורום

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה