ניתוח לסגירת החיך השתלת עצם

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

12/06/2020 | 06:57 | מאת: רותם

שלום דר נחמני רציתי לשאול באיזה גיל אפשר לעשות את הניתוח לסגירת החיך והאם אף אוזן גרון עושה ניתוחים כאלה או שזה כירורג פה ולסת וחאן היית ממליצה שנלך אנחנו גרים באיזור אשדוד ושאלה שלישית האם הניתוח הזה מועיל לדיבור טוב יותר מאשר המתלה לועי

שלום רותם, שאלתך מורכבת וכדי לענות עליה באחריות מירבית, הייתי מציעה לך ליצור עמי קשר באמצעות הנייד 054-7604385 או באמצעות האימייל [email protected] וברצון רב אעזור. בברכת שבת שלום, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה