רוק צמיגי וסמיך לתינוק בן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

13/08/2018 | 23:18 | מאת: נטליה

בני סובל מרוק צמיגי וסמיך מהיום שהוא נולד . הרוק נורא צמיגי וסמיך שדבר זה גורם לו לחירחורים ובעיות נשימה . עד היום הרופאים לא מוצאים לנו פתרון . הדבר שאני נעזרת בו זה סקשן . תקופה די ארוכה שמתי לו מדבקה שמיבשת רוק עזר לכמה ימים ופגע בדברים אחרים . אני כבר עובדת עצות אני לא יודעת מה לעשות . לאיזה רופא לקחת אותו ? איזה בדיקות לעשות ? אשמח לקבל עזרה

שלום רב, לדעתי, עליך לחזור לרופא הילדים . לעיתים ניתן לראות ריור ורוק צמיג אצל ילדים הסובלים מבעיות בליעה. מכיון ואין הדבר כך לגבי בנך,הייתי פונה לרופא הילדים לעזרה בעיקר להפניה למומחים בתחומים שוים כו רופא א.א. או אנדוקרינולוג ילדים. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

15/08/2018 | 13:08 | מאת: נטליה

איך אני יודעת שבאופן וודאי אין לו בעיית בליעה ? הוא כן לוקח מוצץ ומוצץ אותו וגם אוכל

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה