דיבור לא תקין עקב ליקוי לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

06/10/2017 | 13:26 | מאת: מיכל

שלום ביתי בת ה3 עדיין לא מדברת ברור והרופא אף אוזן גרון המליץ אבחן על חיך תת רירי וחיל שסוע מה זה או ק והאח צריך לעבור ניתוח לפני הליך של דיבור תקין ומה קורה לאחר הניתוח מבחינת מבנה של האוטונומי בברכה יהושוע

שלום רב, יתכן שלבתך שסע תת רירי בחיך. מאידך, לפני החלטה של ניתוח בחיך יש צורך באבחון מעמיק של קלינאית תקשורת אשר תחום המומחיות שלה הוא בעיות בדיבור על רקע חיך שסוע. חוות דעת של קלינאית תקשורת חשובה ביותר בעיקר בשל גילה הצעיר של בתך (3 שנים). בברכת חג שמח, ד"ר אריאלה נחמני

08/10/2017 | 00:00 | מאת: מיכל

איך אני עושה את זה והיכן את יושבת ומי המנתח שאת ממליצה עליו בברכה מיכל

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה