תאומים עם חיך שפה שסוע דו צדדי

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

08/08/2017 | 19:08 | מאת: רון

שלום הילדים שלי נולדו גןם חיך שבוע דו צדדי וגם שפה שסוע דו צדדי מה קודם למה החיך או השפה והמליצו לי על דר אבנר איפה הוא מנתח ואיפה אתם יושבים

שלום רב, ד"ר יניב אבנר הינו רופא אף אוזן וגרון ואינו מנתח חיך ושפה שסועים. ד"ר יניב אבנר הינו אחד מאנשי צוות חיך שסוע בבית חולים מאיר בכפר סבא. בבית חולים מאיר בכפר סבא המנתח הינו פרופסור ליאור רוזנברג- כירורג פלסטי. צוותי חיך ושפה שסועים קיימים גם בבית חולים שניידר בפתח תקוה -המנתח ד"ר איל קליש- כירורג פלסטי, בית חולים איכילוב -המנתח ד"ר איל קליש ובית חולים רמב"ם בחיפה שם אחד המנתחים הוא ד"ר עומרי אמודי. ברצון רב אעזור לכם. אתם יכולים ליצור עמי קשר באמצעות האימייל [email protected] או בנייד 054-7604385 -אם אינני זמינה, רצוי להשאיר הודעה. בברכת יום טוב, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה